Ik doe mee aan de AVL Dam tot Dam @Home

Agnes Giesken

Opgehaald

1.245
249% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Qr

Zoals vele van jullie weten heb ik vorig jaar te horen gekregen dat ik borstkanker had. Mijn moeder is 13 jaar geleden gestorven aan de gevolgen van borstkanker. Omdat ik voorlopig niet dood wil, wil ik er alles aan doen om te voorkomen dat ik mijn moeder achterna ga. Ik ga Sef een volwassen man zien worden.

Daarom wil ik het AVL helpen om de onderzoeken naar kanker voort te zetten. In het weekend van 20 september doe ik mee aan de AVL Dam tot Dam @Home: Ik ga proberen een rondje om Amsterdam te fietsen.

Hiermee zamel ik geld in voor het corona-noodfonds voor het voortzetten van kankeronderzoek. De economische krimp heeft grote gevolgen voor de financiering van kankeronderzoek. Ik wil dat de 745 onderzoekers in het Antoni van Leeuwenhoek hun levensreddend kankeronderzoek onverminderd kunnen voortzetten! Help je mij mijn streefbedrag in te zamelen? Ik zou je hulp enorm waarderen.

Als je 100 euro of meer stort, neem ik iets van jou (of jouw bedrijf) mee op de fiets. Uiteraard zal ik tijdens mijn Mokum-tour foto's en filmpjes maken.

Mocht je het leuk vinden kan je ook een stukje meefietsen. Zie de route op de foto.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.