Ik kom in actie voor kankeronderzoek

Boukje Koning

Opgehaald

640
85% bereikt van mijn streefbedrag € 750

Een warm hart bijdragen, door het haken kom ik door mijn proces heen en denk ik even niet aan mijn borstkanker, daardoor heb ik besloten mijn met liefde gehaakte vesten te verkopen en bij elk vest die ik mag verkopen stort ik een deel aan het AVL. Je mag uiteraard ook vrijwillig een donatie doen.

Alvast bedankt, liefs Boukje.

Met mijn actie wil ik graag een steentje bijdragen aan het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. In het AVL werken onderzoekers iedere dag aan het ontwikkelen van de beste behandelmethoden voor iedere kankerpatiënt. Help je mij mijn streefbedrag in te zamelen? Ik zou je hulp enorm waarderen.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.