Ik doe mee aan de AVL Dam tot Dam @Home

Céleste Kluts

Opgehaald

3.253
650% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Qr

In het weekend van 20 september doe ik mee aan de AVL Dam tot Dam @Home. Hiermee zamel ik geld in voor het corona-noodfonds voor het voortzetten van kankeronderzoek. De economische krimp heeft grote gevolgen voor de financiering van kankeronderzoek. Ik wil dat de 745 onderzoekers in het Antoni van Leeuwenhoek hun levensreddend kankeronderzoek onverminderd kunnen voortzetten!
Mijn lieve M -zie de profielfoto- konden ze niet helpen, maar met verder onderzoek kunnen vele anderen wel geholpen worden, nu en in de toekomst. Het is van levensbelang dat dit onderzoek voort kan. 
Als prestatie zal ik op mijn gewone fiets - dus niet mijn e-bike- fietsen van Den Haag naar Noordwijk, door de duinen, en ook weer terug. Weer of geen weer.

Help je mij mijn streefbedrag in te zamelen? Ik zou je hulp enorm waarderen.

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.


Bekijk alle

Het was een mooie dag

20-09-2020 | 08:26 Uur
Gisteren heb ik mijn fietstocht volbracht. Het was 's ochtends nog lekker fris. Echt zo'n kraakheldere herfstlucht met de belofte van een mooie zonnige dag.  Bij wakker worden vond ik al aanmoedigen op de app. En met elke post op Instagram -jaja ineens leek ik wel een middelbare scholier die al zijn wederwaardigheden wereldkundig maakt- zag ik de likes bij de eerdere post. Reuze grappig, en vooral ook reuze lief. Op weg naar Noordwijk best wat wind tegen. En de duinen zijn natuurlijk ook een soort variant op het Zuid-Limburgse heuvelland. Toch wel blij dat ik wat trainingskilometers in de benen had. Ik snap waarom M van vuurtorens houdt, maar nu snap ik het nog meer. En daarbij, ondanks alle moderne navigatiesystemen van tegenwoordig blijven ze nuttig. Het is mooie techniek. De symboliek van een vuurtoren als guiding light spreekt mij sowieso wel aan.  Op de terugweg had ik de wind zo'n beetje in de rug. Dus toen maakte ik mooie snelheden, zeker duintopje omlaag. Ik was dus sneller in Scheveningen dan ik gedacht had. Bijna teleurgesteld dat het klaar was. En dat terwijl ik 10 km meer weggetrapt heb dan ik beloofd had🤪.Na afloop met de familie een drankje en een hapje gedaan op de prestatie, op M, en op nog veel meer. Het was een mooie dag. Langs deze weg wil ik alle lieve mensen die een donatie gedaan hebben nogmaals danken. Het is een enorm bedrag, in ieder geval in mijn ogen. En ik weet dat het voor kankeronderzoek nooit genoeg kan zijn. Echter: alle kleine beetjes helpen. Zoals ik al eerder heb laten weten zal het geld goed besteed worden. De arts gaat het besteden aan interessant en vooral ook nuttig onderzoek. En zo is mijn M -zoals ze graag wilde- betekenisvol voor de wetenschap.