Ik kom in actie voor het Sarcoomteam van het AVL

Céleste Kluts

Opgehaald

4.373
97% bereikt van mijn streefbedrag € 4.500
Qr

Op 2 mei 2020 is mijn lieve M overleden aan een liposarcoom, een zeldzame en agressieve vorm van kanker. Omdat het een zeldzame vorm van kanker is, is onderzoek doen extra moeilijk. Daarom wil ik zo veel mogelijk geld ophalen, zodat het sarcoomteam van het AVL meer onderzoek kan doen.
Ik zal daarom op 2 mei 2021 (als memorial voor M) vanuit mijn woonplaats Voorburg op mijn stadsfiets naar het AVL fietsen en weer terug -weer of geen weer. Dat is ruim 100 km. Het zou fantastisch zijn als ik per km 30 euro ophaal. Dan draag ik een mooi bedrag bij aan het onderzoek naar sarcomen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.