Ik ga op rolletjes voor onderzoek!

Eline de Graaff

( Lid van team: Project Control NKI-AVL )

Opgehaald

1.111
111% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000
Qr

In het weekend van 20 september doen wij van de afdeling Project Control van het NKI-AVL mee aan de AVL Dam tot Dam@Home editie. Hiermee zamelen wij geld in voor het AVL corona-noodfonds voor het voortzetten van kankeronderzoek.

Er zijn extra aanpassingen nodig zodat onze 745 onderzoekers en onderzoeksmedewerkers geen vertraging oplopen en onverminderd met hun onderzoek kunnen doorgaan.

Denk aan het optimaliseren van de thuiswerkomgeving (bv. software licenties voor thuis, krachtiger computers), de werkplekken in het lab moeten op de veilige 1,5 meter afstand worden ingericht, maar er is ook sprake van het verlengen van aanstellingen van onderzoekers, doordat het onderzoek tijdelijk stil heeft gelegen of het door de omstandigheden meer tijd kost dan normaal.

Wij willen hier graag een financieel en sportief steentje aan bijdragen!

Ons team gaat o.a. 16,1 km hardlopen, 161 (!) km fietsen, 16,1 km wandelen, 16,1 min planken, en ik ga voor de 16,1 km skaten in het Máximapark in Utrecht!

Wil je mij sponsoren? Super!! Het komt heel goed terecht!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.