Ik ren as. zondag de AVL Dam tot Dam @Home (16.1 km)!

Eline van der Geest

Opgehaald

435
108% bereikt van mijn streefbedrag € 400
Qr

Op 20 september doe ik mee aan de AVL Dam tot Dam @Home en ga 16.1 km rennen! Hiermee zamel ik geld in voor het corona-noodfonds voor het voortzetten van kankeronderzoek. De economische krimp heeft grote gevolgen voor de financiering van kankeronderzoek. Ik wil dat de 745 onderzoekers in het Antoni van Leeuwenhoek hun levensreddend kankeronderzoek onverminderd kunnen voortzetten!

De afstand is gelijk aan de reguliere Dam tot Dam-loop, die helaas door corona niet door kan gaan. Ik heb afgelopen maanden getraind, en ga zondag voor het eerst zo'n lange afstand rennen, maar ik heb het volste vertrouwen dat het me gaat lukken!

Help je mij mijn streefbedrag in te zamelen? Ik zou je hulp enorm waarderen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.