Triathlon voor kanker onderzoek

Eric Prins

Opgehaald

3.555
101% bereikt van mijn streefbedrag € 3.500
Qr

Hoi allemaal!

Mijn naam is Eric en over een paar weken ga ik een triathlon doen (olympische afstand). Nu hoor ik u denken, waarom zou ik dit in godsnaam doen? Ik doe dit om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Dit ziekenhuis is gespecialiseerd in het behandelen van kanker. Nu is dit ziekenhuis voor mij extra bijzonder omdat mijn moeder hier is/wordt behandeld. Door de goede behandelmethoden van het AVL is mijn moeder nu kankervrij verklaard.

Met mijn actie wil ik mijn steentje bijdragen zodat meer patienten na het krijgen van kanker hun leven weer op kunnen pakken, net als mijn moeder dit heeft kunnen doen door de hulp van het AVL.

Alle hulp wordt gewaardeerd.

Met vriendelijke groet,

Eric Prins

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.