Boek: Handen aan het bed!

Henk Eising

Opgehaald

6.851
85% bereikt van mijn streefbedrag € 8.000

Handen aan het bed! – De belevenissen van een vrijwilliger in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis

2021 is het jaar van de vrijwilliger. Ik ben zo’n vrijwilliger en vervoer in het Antoni van Leeuwenhoek, samen met collega’s, patiënten van de verpleegafdelingen naar onderzoeks- bestralings- en behandelkamers. En weer terug. Het is bevredigend werk, niet in de laatste plaats door de gesprekken die er onderweg plaatsvinden. Die zijn van een andere orde dan buiten de muren van een ziekenhuis als het AVL: Indringend, ontroerend, maar ook opbeurend en komisch; alle soorten van emoties komen voorbij. Genoeg indrukken om ze op te schrijven, dat zeker. Het resultaat is een – volgens meelezers ‘prettig leesbaar en hartverwarmend’ - boek voor iedereen die zelf of van dichtbij met de ziekte geconfronteerd werd. En voor wie geïnteresseerd is in de motivatie van vrijwilligers en wat dit specifieke werk bij hen teweeg brengt.
De volledige netto opbrengst van het boek
gaat naar de AVL Foundation.

Let op: het opbrengstbedrag op deze site loopt achter bij de feitelijke verkoop. Dit heeft te maken met de vertraagde binnenkomst van inkomsten uit de diverse verkoop kanalen.

Bestellen kan op:
www.henkeising.com (hoogste marge) of bij de boekhandel

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.