Normal aef31035f7424e45e960333c8e0ce583e18a0eaa

Team Edith loopt door!

Hinne Brouwer

Opgehaald

2.735
273% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000
Qr

DE 30 VAN ZANDVOORT | Op 28 maart loopt Team Edith door! Voor de derde keer zamelen we wandelend geld in voor onderzoek naar immuuntherapie tegen huidkanker. Team Edith loopt de afstand van 18 km, de opbrengst van onze actie komt geheel ten goede aan het onderzoek.

In 2018 liep Edith de 18km nog zelf. Helaas overleed ze datzelfde jaar aan kanker. Wij hebben beloofd voor haar door te blijven lopen. Vorig jaar hebben we €11.000 opgehaald, waarmee onderzoek naar immuuntherapie tegen huidkanker is kunnen doen. De therapie wordt nu vaak ingezet, maar werkt niet bij iedere patiënt. Waarom is nog niet duidelijk. Daarom zetten wij ons ook dit jaar weer in voor dit doel. Het bedrag van vorig jaar is niet te evenaren, maar we zouden de laatste regel van Edith in haar mail van 2 jaar geleden toch weer willen citeren: "Ik zou het fantastisch vinden als jullie mij willen steunen door een bijdrage, hoe klein ook, te storten. Vast heel veel dank ! Liefs Edith"

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.