Hollen voor Hannes

Familie Paauw

( Lid van team: Familie Paauw )

Opgehaald

29.409
980% bereikt van mijn streefbedrag € 3.000

Op zaterdag 5 februari rennen wij een ronde van 8km samen met 150 vrienden en familieleden,(maar dan op eigen locatie i.v.m. de corona maatregelen). Dit doen wij om aandacht te trekken en geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte van onze zoon en broertje Hannes. In mei 2021 kreeg hij de diagnose wekedelen kanker (alveolar soft part sarcoma) met uitzaaiingen in de botten en longen, in december 2021 hebben wij te horen gekregen dat de artsen niks meer kunnen betekenen.
Het is een zeldzame vorm van kanker en de ziekte gedraagt zich agressief. Hij is 22 jaar en was bezig met afstuderen toen deze ziekte ons leven totaal op zijn kop zette. Omdat deze vorm van kanker zo zeldzaam is, is er weinig over bekend en zijn er niet veel behandelmethoden. Met onze teamactie willen wij graag een steentje bijdragen aan het wetenschappelijk kankeronderzoek naar sarcomen in het Antoni van Leeuwenhoek, Hannes gaat hier niet meer mee geholpen worden maar we hopen in de toekomst op betere behandelmogelijkheden.
In het AVL werken onderzoekers iedere dag aan het ontwikkelen van de beste behandelmethoden voor iedere kankerpatiënt.
Help je ons een mooi bedrag in te zamelen? Je hulp wordt enorm gewaardeerd.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.