Wij zamelen geld in tegen kanker, helpt u ons?

IJskapers Allard, Matthijs, Stefan en Pascal

Opgehaald

1.055
4% bereikt van mijn streefbedrag € 25.000

Nog te gaan:

Met onze actie en uitdagingen (zie voor meer toelichting ijskapers.nl) die we zullen ondernemen in Maart 2022, willen we ons steentje bijdragen aan het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. In het AVL werken onderzoekers iedere dag aan het ontwikkelen van de beste behandelmethoden voor iedere kankerpatiënt.

Hiermee hopen we dat uw en onze bijdrage zal bijdragen aan het uiteindelijke doel om alle soorten kanker te kunnen genezen.

We zullen in de periode tussen 5 en 18 Maart een aantal uitdagingen aan gaan tijdens onze reis naar de Noordkaap om aandacht te vragen voor deze doneeractie. We hebben een lijst met uitdagingen op de site van IJskapers.nl staan en doormiddel van sponsoring heeft u invloed op welke uitdagingen wij oppakken.

Helpt uw ons mee het streefbedrag in te zamelen?

Waarom nu dit doel? Eigenlijk heel simpel, we kennen allemaal iemand die met deze rot ziekte heeft gevochten of nog vechten en dit gun je niemand! Het komt relatief veel voor in Nederland, op 1 januari 2020 waren er ongeveer 604.000 personen met kanker in Nederland (ongeveer 3,5% van de bevolking) “bron : https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/kanker/cijfers-context/huidige-situatie “

Tijdens onze challenge houden we jullie op de hoogte door op de site van ijskapers.nl filmpjes en verslagen te plaatsen onder "Verslagen".

Met vriendelijke groet,

Allard, Matthijs, Stefan en Pascal

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.