Ilona loopt tegen kanker

Ilona van Tilborg

Opgehaald

314
314% bereikt van mijn streefbedrag € 100
Qr

Op 28 maart loop ik mee met het wandelevenement; " de 30 van Zandvoort". Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om geld in te zamelen voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Ik zal 18 km lopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Alle donaties zijn welkom, groot of klein. Alles helpt! Help je mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen?

Uit eigen ervaring weet ik dat onderzoek nodig is om kanker te genezen. Ik ben weer beter dankzij de goede zorgen en behandelingen van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, nu zet ik me in voor anderen. Want ook zij verdienen deze kans.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.