Ik doe mee aan de AVL Dam tot Dam @Home

Jeroen Zwarts

Opgehaald

158
79% bereikt van mijn streefbedrag € 200
Qr

In het weekend van 20 september doe ik mee aan de AVL Dam tot Dam @Home. Hiermee zamel ik geld in voor het corona-noodfonds voor het voortzetten van kankeronderzoek.

Ik zal op zondag 20 september 10 kilometer hardlopen, iets dat ik door allerlei omstandigheden al tijden niet meer gedaan heb.

Om geld in te zamelen heb ik de kans gekregen om de 'goede doelen brievenbus' in onze lokale supermarkt te gebruiken. Deze brievenbus hangt naast de lege flessen inname. Klanten kunnen dan hun statiegeld bon in aan het goede doel schenken in plaats van meenemen naar de kassa.

Veel dank aan Jan de Jong voor deze kans en de klanten van Boni Mijdrecht voor hun gulle giften.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.