Marathon voor kankeronderzoek

Katinka van der Pol

Opgehaald

1.509
100% bereikt van mijn streefbedrag € 1.500

Op 17 Oktober ren ik de Marathon van Amsterdam om geld op te halen voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation voor onderzoek naar kanker.

Deze foundation zorgt ervoor dat er meer onderzoek gedaan kan worden naar kanker, en patiënten een persoonlijke behandeling kunnen krijgen. Helaas heb ik dit van dichtbij meegemaakt, waardoor ik weet hoe belangrijk het is dat er geld is om dit onderzoek mogelijk te maken. Daarnaast zal al het gedoneerde geld voor de volle 100% bij de foundation zelf terecht komen en bijdragen aan onderzoek naar kanker.

Support je mij in de vorm van een donatie aan de AVL Foundation en geef je mij daarmee wat extra motivatie om de finish te halen?

Alvast heel erg bedankt!!

Deze is voor jou mam!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.