Ik kom in beweging voor kankeronderzoek!

Madelief Kanbier

Opgehaald

1.882
62% bereikt van mijn streefbedrag € 3.000

Nog te gaan:

Iedereen kent wel iemand die kanker heeft. Ik ook, namelijk mijn vader.

Afgelopen najaar werd ons leven op zijn kop gezet door het nieuws dat papa slokdarmkanker had. Een paar maanden later hoorden we dat het uitgezaaid is. Een bizar bericht en absoluut onverwachts.

Mijn vader doet nu mee aan een onderzoek met immuuntherapie, waarmee ze je lichaam proberen aan te leren de kankercellen zelf te vernietigen. Dit is een nieuwe methode waar nu veel onderzoek naar wordt gedaan. Voor dit soort onderzoek is geld nodig, net zoals voor ander kankeronderzoek en kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Als een geliefde kanker krijgt geeft dit een ontzettend machteloos gevoel. Om toch iets te kunnen doen, ga ik geld inzamelen voor het geweldige Antoni van Leeuwenhoek door mee te doen aan de Dam tot Dam loop op 18 september. Dit geld gaat naar kankeronderzoek en verbetering van kwaliteit van leven. Meer informatie over het event kan je hier vinden: https://www.avlfoundation.nl/aanmelden-dam-tot-damloop-2022/

Graag wil ik zoveel mogelijk geld ophalen en ik zou het geweldig vinden als jullie mij kunnen helpen mijn doel te behalen. Op mijn actie pagina - https://www.actievooravlfoundation.nl/actie/madelief-kanbier - ben ik geld aan het inzamelen voordat ik de 16.1 km ga lopen! Alle hulp is enorm gewaardeerd. Help nu, alvast bedankt!

------------------------------------------------------------------

Op zondag 18 september sta ik aan de start van de Dam tot Damloop. Met mijn loop zamel ik geld in voor het wetenschappelijk kankeronderzoek in het AVL. Zo wil ik mijn steentje bijdragen aan het ontwikkelen van de beste behandeling voor kankerpatiënten. Want we kennen allemaal iemand met kanker; voor mij is dit mijn vader. Help je mij mijn streefbedrag in te zamelen? Ik zou je hulp enorm waarderen.