Normal d8f324b6a8ec989ff4850f1d671617f54f5c3007

42 NY km vol gas tegen KANKER!

Mariëtte van Hattum

Opgehaald

3.000
100% bereikt van mijn streefbedrag € 3.000
Qr

Ik zou 1 november 2020 de marathon van New York gaan rennen -mijn eerste marathon- en wilde die uitdaging combineren met een inzamelingsactie om onderzoeken in de strijd tegen kanker te ondersteunen.

Helaas heeft corona de boel in de war geschopt... Hij is afgelast en zal hem dus niet gaan rennen dit jaar. Was net begonnen met mijn training. Gelukkig pas in week 4 en was het nog goed te overzien. Nu is de planning om hem 7 november 2021 te gaan rennen. Ergens was dat altijd al mijn plan. Een marathon rennen als ik 42 ben. Heeft het gewoon zo moeten zijn.

Jullie bijdrage tot nu was en is echt fantastisch. Ik heb de actie met een jaar verlengd dus hoop mijn streefbedrag tegen die tijd te halen.

 

Ik ga nog steeds in New York 42.195 meter vol gas tegen kanker. Als je me steunt wilt je dan bij de persoonlijke boodschap je lievelingsnummer achterlaten? Dan maak ik een playlist voor op de dag zelf!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.