Saskia en Marith Fotografie Den treek Pinkribbon

Marith & Saskia

( Lid van team: Pink Ribbon rit de Treek 2021 )

Opgehaald

240
159% bereikt van mijn streefbedrag € 150

Hallo! 30 mei hebben wij van de deelnemers die mee hebben gereden bij de Den Treek Pinkribbon rit, foto's gemaakt. Binnenkort sturen wij een link met alle foto's daaruit kun je een selectie maken, welke foto jij wilt kopen. Klik op het hartje en geef je mail adres door. Wij krijgen daar dan een melding van. Doneer in deze groep, 5 euro per shoot, daar zit 1 foto naar keuze bij. Elke extra foto kost 2,50.  Zet je naam erbij, zo weten wij of er betaald is. Wij sturen dan de foto naar keuze naar je door en jij draagt zo een steentje bij!

We vonden het super gaaf om te doen! Het lijkt ons leuk jullie nog eens voor onze lens te hebben.

https://www.instagram.com/saskiasteensmaphotography/

https://www.instagram.com/marithaltemuhl_fotografie/

* Wil je jouw foto voor printkwaliteit, neem dan even contact met ons op, dat is namelijk meer werk, dan bespreken we wat er mogelijk is*

 

Via onderstaande linkjes, kun je de foto's bekijken en jouw favoriet doorgeven.

https://saskiasteensmaphotography.pixieset.com/pinkribbondentreek/

https://altemuhl.pixieset.com/dentreekpinkribbonrit/

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.