Normal c1fbf299989e32cc17c2aff8eb49901b47f666a3

Steun onderzoek naar immuuntherapie

Maud Hommes

Opgehaald

755
30% bereikt van mijn streefbedrag € 2.500
Qr

Dit jaar ga ik voor het eerst deelnemen aan 1/8e triatlon. Hiermee wil ik geld inzamelen om bij te dragen aan onderzoek naar immuuntherapie bij melanomen. Immuuntherapie kan de terugkeer van het melanoom na de operatie sterk verkleinen en de levensduur bij uitgezaaide melanoom patiënten verlengen. Mijn oom Leo kan hier helaas niet meer mee geholpen worden, maar hij is niet de enige. Lieve oom Leo, ik weet dat je graag zelf een actie wilde opzetten. Omdat deze tijd je niet gegeven is wil ik dat via deze weg graag voor je doen. Ik wil zoveel mogelijk geld mee inzamelen voor melanoom onderzoek. Draag je ook bij aan dit belangrijke onderzoek? Alle donaties zijn welkom!!

Mijn oom heeft helaas geen baat bij de immuuntherapie waardoor hij de voorgenomen actie niet meer kan opzetten. Via deze weg wil ik dit voor hem doen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.