Wij komen in actie voor kankeronderzoek

Monique & Jerstin

( Lid van team: Pink Ribbon rit de Treek 2021 )

Opgehaald

1.143
91% bereikt van mijn streefbedrag € 1.250
Qr

🎀 Pink Ribbon rit de Treek 2021

 

Met onze deelname aan de Pink Ribbon Rit (sponsorrit te paard van 15-20 km) op 30 mei in de Treek bij Leusden willen wij graag ons steentje bijdragen aan het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek.

 

Deze actie is opgezet door Brenda Putker, onze lieve stalgenoot. In 2014 is er bij haar borstkanker vastgesteld en in 2020 kwam het bij haar terug en is het uitgezaaid. Inmiddels krijgt ze medicijnen die gelukkig goed aanslaan! 

 

Wij steunen met veel liefde haar actie om op deze sportieve manier geld in te zamelen voor onderzoek naar de beste behandelmethoden voor iedere kankerpatiënt. Want zij is niet de enige, 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker en is daarmee doodsoorzaak nummer 1 voor vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. 

 

Help je ons het streefbedrag in te zamelen? Jouw hulp, ook al is dit maar klein, wordt enorm gewaardeerd. De opbrengst komt geheel ten goede aan het wetenschappelijk okankeronderzoek bij AVL. 

Liefs Monique & Jerstin 

 

Volg ons op facebook: 
https://www.facebook.com/Pink-Ribbon-rit-de-Treek-2021-105045741694395
https://fb.me/e/3nnKqozod

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.