Porteum sponsorloop voor het AVL

Myrthe Walrave

( Lid van team: Porteum )

Opgehaald

671
67% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000

Nog te gaan:

Mijn naam is Myrthe Walrave, ik ben 14 jaar en zit in de 2e klas van het Porteum.

In april gaan we met een aantal leerlingen van school een estafette lopen van het AVL in Amsterdam naar het Porteum in Lelystad.

Ik wil graag geld inzamelen voor kankeronderzoek, omdat kanker iedereen kan overkomen. Zo heb ik bijvoorbeeld een van mijn oma’s niet gekend omdat ze op jonge leeftijd is overleden aan kanker.

Met mijn actie wil ik graag een steentje bijdragen aan het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. In het AVL werken onderzoekers iedere dag aan het ontwikkelen van de beste behandelmethoden voor iedere kankerpatiënt. Help je mij mijn streefbedrag in te zamelen? Ik zou je hulp enorm waarderen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.