Ironnicky

Nicky van der Heijden

Opgehaald

2.010
5% bereikt van mijn streefbedrag € 35.000
Qr

Op en top gemotiveerd, train ik momenteel voor een IRONMAN op 12 juli 2020 in Vitoria-Gasteiz (Noord-Spanje) om geld in te zamelen voor de Antoni Van Leeuwenhoek Foundation. Dit omdat het AVL ziekenhuis in (het voor ons zo grote) Amsterdam, heel persoonlijk en betrokken met hun patiënten omgaat en je daar gelukkig geen “nummertje” bent. Dit hebben wij met ons gezin persoonlijk ondervonden.

Veel mensen hebben machteloos hun naasten tegen deze rotziekte zien vechten, en helaas hebben te veel mensen hun dierbaren door deze ziekte verloren. Ik ook. Op 4 oktober 2015 verloor ik mijn moeder aan de gevolgen van (borst)kanker. Veel te jong, veel te vroeg en na een oneerlijke, niet te winnen strijd. Daarom wil ik een hele triathlon, oftewel de ironman (3,8km zwemmen/ 180km fietsen/42,195km hardlopen) doen om geld op te halen voor het AVL foundation. Zij hebben geld nodig om de onderzoeken naar kanker te kunnen blijven financieren. En daarom heb ik jullie hulp nodig! Jullie kunnen me steunen door geld te doneren. Samen maken we ons sterk voor een kankervrije wereld.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.