Ik kom in beweging voor kankeronderzoek!

Peter Buren

Opgehaald

15
7% bereikt van mijn streefbedrag € 200
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

In het weekend van 18 september doe ik mee aan de 'Ik beweeg @Home' editie van de AVL Foundation. Hiermee zamel ik geld in het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. Zo wil ik mijn steentje bijdragen aan het ontwikkelen van de beste behandeling voor kankerpatiënten.
Ook wil ik onder de aandacht brengen dat bewegen belangrijk is. Door te werken aan mijn conditie zijn mijn behandelingen minder zwaar geworden en heeft dit bijgedragen aan mijn herstel. Ook heeft het bewegen mij veel afleiding gegeven in soms wel heel zware tijden.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.