Roland zet zich in voor het AVL

Roland Kahn

Opgehaald

4.900
1% bereikt van mijn streefbedrag € 450.000
Qr

In de NIVEC studie worden patiënten met in de lymfklieren uitgezaaid huidmelanoom behandeld met injecties met een aangepast herpesvirus (TVEC) in combinatie met immuuntherapie.Bekend is dat beiden effectief kunnen zijn als deze alleen worden gegeven. Het AVL, met wereldwijd de meeste ervaring met TVEC, denkt dat de combinatie nog effectiever zal zijn en zal als eerste in de wereld deze specifieke combinatie gevolgd door een operatie testen. Er zal bij 24 patiënten bloed en stukjes tumor af worden genomen vanaf Q1 2020, om stap voor stap te zien wat er in de tumor gebeurt. Nu doorpakken is belangrijk. Laten we samen werken aan betere genezingskansen voor patiënten met dit type uitzaaiingen.

n 2018 werd melanoom bij mij geconstateerd. In 2019 kreeg ik een combinatie van TVEC en immuuntherapie (Nivolumab) Dit heeft voor mij fantastisch gewerkt. Ik wens nog heel veel andere melanoom patiënten een zelfde succesvolle behandeling toe. Ik wil nu graag een verdere studie naar dit middel mogelijk maken, samen met jullie. Dankzij de geweldige behandeling bij het Antoni van Leeuwenhoek gaat het nu goed met me. Ik ben Alexander van Akkooi, John Haanen en alle anderen bij het AVL zeer dankbaar voor de warme aandacht die ik tijdens dit proces heb mogen ervaren.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.