Ik ga 16,1 minuut lang planken om kankeronderzoek te steunen

Stephan Kassels

( Lid van team: Project Control NKI-AVL )

Opgehaald

180
36% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Qr

16,1 minuut planken voor kankeronderzoek

Kankeronderzoek is voor heel veel mensen van levensbelang. De economische krimp als gevolg van de corona-pandemie heeft echter een grote impact op de financiering van onderzoek. Het corona-noodfonds zamelt daarom geld in om het voortzetten van belangrijk onderzoek te ondersteunen.

In het weekend van 20 september doe ik mee aan de AVL Dam tot Dam @Home en span ik me letterlijk in om geld op te halen voor het noodfonds. In plaats van de 16,1 kilometer van de Dam-tot-Dam loop, ga ik de uitdaging aan om 16,1 minuut lang te planken!

Het wordt zwoegen en doorbijten, maar ik help mijn collega-onderzoekers in het Antoni van Leeuwenhoek graag hun onderzoek te kunnen blijven voortzetten! Ik waardeer het enorm als je mij en het kankeronderzoek steunt met een bijdrage!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.