Ik kom in actie voor kankeronderzoek

Tuur Van de Velde

( Lid van team: Porteum )

Opgehaald

355
71% bereikt van mijn streefbedrag € 500

Nog te gaan:

mijn naam is Tuur ik zamel geld in voor het onder zoek naar kanker. De reden hier voor is dat mijn moeder drie jaar geleden kanker had en ik daar wel moeite mee had. Dus wil ik dat er meer duidelijk wordt over kanker zodat ze kanker beter en sneller kunnen bestrijden.

Met mijn actie wil ik graag een steentje bijdragen aan het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. In het AVL werken onderzoekers iedere dag aan het ontwikkelen van de beste behandelmethoden voor iedere kankerpatiënt. Help je mij mijn streefbedrag in te zamelen? Ik zou je hulp enorm waarderen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.