Normal ef1401e6914f50a4c09e29bb9023e362552105b5

Marathon voor Lotte

Wim en Marja Zwaan

Opgehaald

17.962
718% bereikt van mijn streefbedrag € 2.500
Qr

Nog te gaan:

Op zondag 17 oktober 2021 hopen wij de marathon van Amsterdam voor Lotte te lopen.

Onze dochter en zus Lotte is op 17 november 2020 in het AVL overleden als gevolg van een zeer zeldzame en agressieve sarcoom. Ze was net 25 jaar geworden, werkte zelf als verpleegkundige en genoot van haar leven. Lotte is bij ons en uit haar leven weggerukt…

Wij, de ouders en zussen van Lotte, zijn ontzettend trots op haar. Ze heeft zo een strijd geleverd om bij ons te blijven , wij willen nu een strijd leveren voor Lotte. Daarom lopen wij, Wim en Marja, de Marathon voor Lotte.
Help je ons mee om geld in te zamelen voor onderzoek van Sarcomen ?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.


Bekijk alle

Blog drie

26-07-2021 | 20:05 Uur
Dinsdag 13 juli 2021 brachten wij het nieuws naar buiten dat wij de marathon van Amsterdam willen gaan hardlopen op 17 oktober 2021. Dit zal precies 11 maanden na Lotte haar overlijden zijn en dat maakt deze dag voor ons nog specialer. Een hele kleine groep mensen was hier al eerder van op de hoogte, maar dinsdag 13 juli ging het online en mocht iedereen het weten. De gedachte was dat wij alle vier de link naar wat familie en vrienden zouden sturen via WhatsApp. Al snel kwamen de verzoeken of zij het ook met vrienden en familie mochten delen. Wij waren dan ook onwijs verrast dat het streefbedrag dezelfde avond al was behaald. Er was nog geen gebruik gemaakt van een groter platform, geen facebook of Linkedin. Alleen mensen om ons heen, die heel graag ons willen steunen. Zij kregen het voor elkaar om in een paar uur tijd 2.500 euro bij elkaar te verzamelen voor onderzoek naar sarcomen in het AvL. Het streefbedrag was op 2.500 euro gezet, omdat Lotte maar 25 jaar mocht worden. De volgende dag hadden wij het op facebook en Linkedin gezet. Dit bericht werd 130(!) keer gedeeld, met als gevolg nog veel meer donateurs, lieve berichten en natuurlijk het totaal bedrag aan donaties die maar blijft stijgen. Elke donatie die binnenkomt zien wij allemaal. De eerste dagen waren wij alle vier aardig afgeleid op ons werk en bleven wij het stijgende bedrag vol verbazing volgen. Wij deelden via onze gezinsapp de laatste updates en alle donateurs. Wij hadden nooit verwacht dat zoveel mensen zouden doneren. Er zijn mensen die wij alle vier eigenlijk nooit spreken of misschien niet eens bij naam kennen en toch maken zij geld over. Op dit moment zit de teller boven de 16.000 euro en komt er nog steeds elke dag meer bij. Wij willen dan ook iedereen via deze weg enorm bedanken voor de donaties en de steun die zij nu al geven in de voorbereidingen van de marathon die wij 17 oktober 2021 gaan lopen. Het doet ons alle vier heel goed, dat wij zien hoe geliefd Lotte was bij zoveel mensen en dat zij nooit wordt vergeten.❤   De hardlooptrainingen gaan ook goed. Elke week wordt er drie keer hardgelopen. Afgelopen zaterdag was weer de duurloop aan de beurt. Er werd 26 kilometer hardgelopen en dit ging allemaal goed. Door de lange afstanden, moet er wel wat variatie zijn in de routes. Wim zoekt voor de trainingen de routes op, zodat wij precies het aantal kilometers lopen volgens het schema. Door de week lopen wij twee keer een ´kortere´ afstand. Deze afstand varieert op het moment van 12 tot 16 kilometer. Er zijn nog een kleine drie maanden te gaan tot de marathon van Amsterdam en het schema is voor 1/3 afgewerkt.