Eco Rietjes komen op tegen kanker

Yosef Boudra

Opgehaald

316
31% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000
Qr

Hoe mooi is het niet om 2 doelen tegelijk te steunen. 10% van de opbrengst van de verkoop van eco-rietjes wordt naar de Antoni van Leeuwenhoek Foundation gestort. U steunt hierbij het milieu (vermindering plastic) en U steunt de Foundation. Je kunt de rietjes bestellen via https://www.cocktailsenmocktails.nl/shop/product-categorie/eco-rietjes/ dan stort ik de 10% naar dit fantastische doel.

Ik kom in actie tegen Kanker omdat ik zelf nu 5 jaar "vecht" tegen kanker en mijn droom is dat mijn kinderen maar ook uw kinderen dit gevecht bespaard zullen worden. Via de site www.cocktailsenmocktails.nl kunt u de rietjes bestellen. Dit is een win win actie. De actie zal blijven lopen omdat er nooit genoeg geld is voor Kanker onderzoek.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.