Spinning for Cancer

ACTgoesSDG Saxion

Opgehaald

3.400
226% bereikt van mijn streefbedrag € 1.500

In het kader van de Sustainability Week organiseren we met ACTgoesSDG Spinning for Cancer. F&TT-collega Karolien deelt haar verhaal 👇

 

Op bezoek in het AvL (Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis)

“Hoe gaat het met u?” en “Hebt u nog gesport?”
Dat zijn de standaardvragen van mijn internist in het AvL, dokter Blank. Daarna kijkt hij op z’n beeldscherm en vertelt hij me in Jip & Janneke taal hoe de uitslag van de CT-scan is en wat de bloedwaardes zijn.

Iedere drie maanden moet ik naar Amsterdam en laat ik een CT-scan maken van mijn romp. Dit doe ik in het AvL omdat ik sinds september 2017 een uitgezaaide melanoom heb. Gelukkig ben ik al een geruime tijd stabiel en is mijn tumormarker (gemeten in het bloed) laag. Iedere keer als ik het ziekenhuis binnenloop word ik overmand door een gevoel van geluk en blijdschap. Ik moet dan altijd even een traantje wegpinken. Puur omdat ik zo ongelofelijk blij ben met dit ziekenhuis en dat ik word omringd door de meest geweldige artsen en zorgverleners.

Omdat de diagnose kanker veel onzekerheid met zich meebrengt is het van groot belang dat je als patiënt, partner, familielid, etc. duidelijkheid krijgt op jouw vragen. Omdat het AvL zich heeft gespecialiseerd in vele vormen van kanker zijn ze erg kundig zodat je weet dat je in de beste handen bent.

Om onderzoek naar kanker te kunnen blijven doen is er geld nodig. Daarom willen we jullie vragen om mee te fietsen voor het goede doel en AvL te steunen naar het blijven doen van onderzoek! Zodat er steeds meer mensen kunnen worden genezen.

Karolien Leijdekkers-Sanders

 

Doel
Spinnen voor het goede doel!

 

Als jij dit goede doel wilt steunen fiets dan mee!
Schrijf je in middels de intekenlijst voor een fiets en bepaal het tijdslot waarin je wilt fietsen. We zouden het enorm waarderen als je per inschrijving van een half uur 5 euro (of meer 🩷) inlegt.

 

Doneren

Dat kan via deze pagina, met elke bijdrage zijn we blij. Al het opgebrachte geld zal rechtstreeks worden overgemaakt naar het AvL en komt ten goede aan onderzoek naar kanker.

 

Dank

De fietsen worden ter beschikking besteld door sportschool Trifora. Spinning instructeurs Carla en Henriëtte fietsen mee voor het goede doel en verzorgen ook de muziek. Mis deze ervaring niet en schrijf je in.

 

Graag tot de 30e!

 

Team ACT goes SDG,

Jan Chris Hullegie
Ruud Kruthoff
Karolien Sanders
Karin Stas
Afra Willems
Femke van Woudenberg