D

Onderzoek steunen als cadeau

Dewi den Bakker

Opgehaald

5.420
108% bereikt van mijn streefbedrag € 5.000

Het leven is kostbaar en een jaar ouder worden is helaas niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid, maar een geschenk wat ik binnenkort samen met jullie wil vieren. Daarom wil ik met mijn feestje niet alleen het leven vieren, maar ook van de gelegenheid gebruik maken om aandacht te vragen voor een goed doel. In plaats van cadeaus vraag ik jullie om een donatie te maken aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation voor onderzoek naar de kwaliteit van leven bij patiënten met weke delen kanker (sarcoomkanker).

Een zeldzame vorm van weke delen kanker is dit jaar helaas heel dichtbij gekomen. Hierdoor besef ik des te meer hoe belangrijk dit onderzoek is. Er is in het algemeen veel aandacht voor behandelmethodes en medicijnen maar er is helaas, net als dat zeldzame kankers onderbelicht zijn, ook minder aandacht voor de consequenties van de behandeling voor patiënten.

Jullie steun aan dit belangrijke onderzoek zou voor mij heel veel betekenen. Laten we samen bijdragen aan een betere toekomst voor degenen die met deze ziekte leven en nog mee te maken gaan krijgen.

Alvast ontzettend bedankt voor jullie gulheid en ik kijk uit naar een mooie avond samen met jullie.

Dewi