BOKSEN VOOR MEER AWARENESS VOOR VULVAKANKER!

Frederike de Graaf

( Lid van team: Kickboks powervrouwen )

Opgehaald

400
40000% bereikt van mijn streefbedrag € 1

Lieve familie en vrienden,

Graag wil ik samen met Carolien Boshuis en andere Kickboks powervrouwen mijn steentje bijdragen om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis naar de ziektekenmerken van VIN, voorstadium van vulvakanker, waar nog heel weinig over bekend is.

Begin 2018 werd Carolien 30 jaar en kreeg zij de uitnodiging voor een uitstrijkje. Hier kwam na meer onderzoek bij de gyneacoloog uit dat zij voorstadium baarmoederhalskanker had. Tijdens de 1e operatie werden er verdachte witte vlekjes gevonden op haar schaamlippen, na een biopt kreeg zij de diagnose voorstadium vulvakanker. Nu bijna 4 jaar verder is Carolien inmiddels 2x geopereerd aan de baarmoederhals en is zij daar na 2,5 jaar 'schoon' verklaard, ook is zij 5x geopereerd aan de vulva. Waarvan vorig jaar 3 operaties in 7 maanden tijd en 1x 8 dagen opgenomen in het NKI. Een erg pittige periode voor Carolien en haar gezin. Helaas blijft het voorstadium vulvakanker terugkeren.

Na 3,5 jaar is Carolien recent gevraagd om proefpersoon te zijn voor onderzoek naar vulvakanker, geleid door het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Met deze boksactie wil Carolien samen met andere kickboks powervrouwen van Club BE it, het symbolische bedrag van 3,5 x 1.000 = 35.000 euro op te halen voor dit belangrijke onderzoek.

En dat doen we natuurlijk niet zómaar. Op zondag 30 januari trekken we in het kader van "World fight cancer day" (4 februari) de bokshandschoenen aan om samen vier uur lang te "vechten" voor een financiële bijdrage aan dit onderzoek en voor meer awareness voor vulvakanker.

Help je ons mee om zoveel mogelijk geld op te halen? Alvast heel veel dank voor je steun!

Liefs Frederike♡