Wij zamelen geld in tegen kanker, helpt u ons?

IJskapers Allard, Matthijs, Stefan en Pascal

Opgehaald

7.411
29% bereikt van mijn streefbedrag € 25.000

Met onze actie en uitdagingen (zie voor meer toelichting ijskapers.nl) die we zullen ondernemen in Maart 2022, willen we ons steentje bijdragen aan het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. In het AVL werken onderzoekers iedere dag aan het ontwikkelen van de beste behandelmethoden voor iedere kankerpatiënt.

Hiermee hopen we dat uw en onze bijdrage zal bijdragen aan het uiteindelijke doel om alle soorten kanker te kunnen genezen.

We zullen in de periode tussen 5 en 18 Maart een aantal uitdagingen aan gaan tijdens onze reis naar de Noordkaap om aandacht te vragen voor deze doneeractie. We hebben een lijst met uitdagingen op de site van IJskapers.nl staan en doormiddel van sponsoring heeft u invloed op welke uitdagingen wij oppakken.

Helpt uw ons mee het streefbedrag in te zamelen?

Waarom nu dit doel? Eigenlijk heel simpel, we kennen allemaal iemand die met deze rot ziekte heeft gevochten of nog vechten en dit gun je niemand! Het komt relatief veel voor in Nederland, op 1 januari 2020 waren er ongeveer 604.000 personen met kanker in Nederland (ongeveer 3,5% van de bevolking) “bron : https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/kanker/cijfers-context/huidige-situatie “

Tijdens onze challenge houden we jullie op de hoogte door op de site van ijskapers.nl filmpjes en verslagen te plaatsen onder "Verslagen".

Met vriendelijke groet,

Allard, Matthijs, Stefan en Pascal