Hardlopen voor de Ronald Moerings Foundation op za 17 sept. a.s.!

Jennifer Veldt

( Lid van team: Floramedia Night Runners )

Opgehaald

575
115% bereikt van mijn streefbedrag € 500

Beste relatie,

Op zaterdagavond 17 september a.s. sta ik met 9 Floramedia collega's (Team Floramedia Night Runners) aan de start van de Damloop by Night in Zaandam. We gaan dit jaar met een goed doel in het vooruitzicht deze run lopen, te weten 5 mile (8 km) voor de Ronald Moerings Foundation! 

De Ronald Moerings Foundation (RMF) bestaat uit een groep van 42 enthousiaste "groene" ondernemers die jaarlijks met elkaar geld inzamelen voor de AVL Foundation, waarvan iedere euro 100% wordt besteed aan kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. Ook organiseren deze ondernemers gedurende het jaar andere acties of events om geld in te zamelen, denk bijv. aan fietstochten of loterijen tijdens een opendag of een bedrijfsfeest; alles voor het goede doel! En we willen ieder jaar groeien door nieuwe deelnemers enthousiast te maken om zich bij deze bijzondere groep aan te sluiten. En dat lukt!

Sinds de oprichting door Ronald Moerings zelf in 2014, hebben we tot nu toe reeds € 919.337,38 opgehaald voor het AVL. We verwachten eind dit jaar de grens van één miljoen te passeren! Kijk voor meer info op ronaldmoeringsfoundation.nl

Mijn werkgever Floramedia is in 2016 aangesloten bij de RMF als deelnemer en ikzelf ben - naast mijn baan als management assistant - sinds 2020 coördinator en contactpersoon bij de RMF. Een dankbare taak die ik met veel bevlogenheid vervul. Hierdoor krijg ik van dichtbij mee (tijdens onze jaarlijkse bijeenkomsten in het AVL) wat voor goed werk er wordt verricht met al dit ingezamelde geld. Steeds meer mensen krijgen persoonlijk of in hun nabije omgeving te maken met deze rotziekte, dus het financieren van kankeronderzoek is en blijft hard nodig. 

Ik ben je zeer dankbaar als ons team wilt sponsoren, het maakt niet uit hoe klein of groot dit is!

DANKJEWEL!

Lieve groet,

Jennifer