Ik kom in beweging voor kankeronderzoek!

Menno Molog

Opgehaald

5.135
1027% bereikt van mijn streefbedrag € 500
*Update* Helaas is mijn schoonvader op 03-09-2023 in het AvL overleden. 

Welkom op mijn Dam tot Damloop introductiepagina! Mijn naam is Menno en ik loop met trots mee voor het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AVL) in Amsterdam. Deze speciale uitdaging heeft voor mij een diepgaande betekenis. Mijn schoonvader voert momenteel een moedige strijd tegen slokdarm-, long-, bijnier- en buikvlieskanker. Zijn kracht en vastberadenheid inspireren me elke dag om het verschil te maken.
 
Dit is meer dan alleen een hardloopwedstrijd voor mij. Het is een kans om bewustzijn te creëren en fondsen in te zamelen voor degenen die vechten tegen deze meedogenloze ziekte. Met elke stap die ik zet tijdens de Dam tot Damloop, wil ik hoop brengen aan patiënten en hun families, en bijdragen aan het onderzoek en de zorg die het AVL biedt.
 
Ik nodig je van harte uit om mij te steunen in deze reis. Jouw steun, of het nu in de vorm van donaties, aanmoedigingen of positieve energie is, zal mijn motivatie vergroten en het verschil maken in de levens van degenen die getroffen zijn door kanker. Samen kunnen we een impact creëren en een stap dichter komen bij een wereld zonder deze verschrikkelijke ziekte.
 
Dank je wel voor je steun en aanmoediging. Laten we samen een verschil maken en hoop verspreiden!