D

Onderzoek naar UITGEZAAIDE TNBC

De familie

Opgehaald

11.715
117% bereikt van mijn streefbedrag € 10.000

Ter nagedachtenis aan Gitta.

Voor iedereen die na het intense en mooie afscheid behoefte voelt om nog iets voor Gitta te doen.

Het was haar wens om geld op te halen voor onderzoek naar Triple Negatieve Borstkanker mèt uitzaaiingen, zodat de strijd tegen deze vreselijke kankersoort in de toekomst een eerlijker strijd wordt. Met kans op een langer leven.
Gitta zou blij zijn met iedere bijdrage, hoe klein ook.

Zoals Gitta het zelf zo mooi heeft verwoord in haar eigen afscheidsspeech:

"Het kankerproces. Ik heb heel veel steun en liefde ontvangen, ook uit onverwachte hoeken. Geleerd hulp te aanvaarden. Belangrijke levenslessen gehad. Niet een kutleven, maar een kankerleven. Dat is heel zwaar en intens. En soms ook wel echt heel erg kut. Maar het brengt ook mooie en waardevolle dingen. Anders kijken naar dingen, meer genieten van kleine dingen."

en

"De kanker in mij was gewoon een veel te agressieve, eigenwijze, niet te temmen nasty bastard. Die liet zich de mond niet snoeren, of slechts maar even. Ze zeggen wel eens soort zoekt soort, en in een aantal opzichten lijkt mijn kanker ook wel op mij. Maar helaas, de kanker was nog veel eigenwijzer dan ik. Gaf zijn ongelijk op geen enkele manier toe, ongeacht een hoop hele goede tegenargumenten (therapieën). En dat neem ik hem kwalijk. Want ook al is je ongelijk toegeven niet altijd makkelijk, soms heb je ook gewoon echt geen gelijk. Maar helaas, niemand heeft m’n kanker kunnen overtuigen."