Ironnicky

Nicky van der Heijden

Opgehaald

19.076
127% bereikt van mijn streefbedrag € 15.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Op en top gemotiveerd (Al 3 JAAR LANG) train ik een ironman om geld in te zamelen voor de Antoni Van Leeuwenhoek Foundation. Dit begon in 2018 met het trainen voor een ironman in 2019, welke door een blessure en operatie uiteindelijk niet door kon gaan. 2020 werd nu het jaar van de ironman, helaas door Corona werd deze ook onmogelijk. Een ironman in 2021 kon wegens verbouwing van ons huis niet en dus word 2022 HET JAAR!


De ironman Frankfurt op 26 juni 2022 om geld op te halen voor het AVL foundation.Dit omdat het AVL ziekenhuis in (het voor ons zo grote) Amsterdam, heel persoonlijk en betrokken met hun patiënten omgaat en je daar gelukkig geen “nummertje” bent. Dit hebben wij met ons gezin persoonlijk ondervonden.

Veel mensen hebben machteloos hun naasten tegen deze rotziekte zien vechten, en helaas hebben te veel mensen hun dierbaren door deze ziekte verloren. Ik ook. Op 4 oktober 2015 verloor ik mijn moeder aan de gevolgen van (borst)kanker. Veel te jong, veel te vroeg en na een oneerlijke, niet te winnen strijd. Daarom wil ik een hele triathlon, oftewel de ironman (3,8km zwemmen/ 180km fietsen/42,195km hardlopen) doen om geld op te halen voor het AVL foundation. Zij hebben geld nodig om de onderzoeken naar kanker te kunnen blijven financieren. En daarom heb ik jullie hulp nodig! Jullie kunnen me steunen door geld te doneren. Samen maken we ons sterk voor een kankervrije wereld.