Ik loop hard voor kankeronderzoek

René van der Veen

( Lid van team: Floramedia Night Runners )

Opgehaald

85
34% bereikt van mijn streefbedrag € 250

Beste relatie,

Op zaterdagavond 17 september a.s. sta ik met 9 Floramedia collega's (Team Floramedia Damloop by night Runners) aan de start van de Damloop by Night in Zaandam. We gaan dit jaar met een goed doel in het vooruitzicht deze run lopen, te weten 5 mile (8 km) voor de Ronald Moerings Foundation!
De Ronald Moerings Foundation (RMF) bestaat uit een groep enthousiaste "groene" ondernemers die jaarlijks met elkaar geld inzamelen voor de AVL Foundation, waarvan iedere euro 100% wordt besteed aan kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. Ook organiseren deze ondernemers gedurende het jaar andere acties of events om geld in te zamelen, denk bijv. aan fietstochten, loterijen of verkoop van planten aan consumenten tijdens open kwekerijen-dagen; alles voor het goede doel! En we willen ieder jaar groeien door nieuwe deelnemers enthousiast te maken om zich bij deze bijzondere groep aan te sluiten. En dat lukt!

Persoonlijk zal ik op zondag 18 september ook de 10 mile (16 km) lopen en hoop met deze actie nog wat extra geld in te zamelen.
Ik ben je zeer dankbaar als je mij en de rest van ons team wilt sponsoren, hoe klein of groot dit ook is!
DANKJEWEL!

René van der Veen