Tocht gefietst, doelen behaald!!

26 april 2023 13:59

We hebben deze blog's een beetje verwaarloosd. Via facebook de afgelopen maand onze inspanningen gedeeld, en dat waren er nogal wat. De aanloop naar de tocht afgelopen zaterdag was intensief en hield ons nogal bezig. Op allerlei fronten... Maarrrr, dat is alweer geschiedenis. De tocht is gefietst! ...en hoe!?!

Een kort verslag:

Om 7.40 uur vertrokken bij het RadboudUMC ....om 18.10 aankomst in Groningen bij het UMCG. Tussendoor, gefietst, genoten, gegeten, gekletst (en soms met tegenwind, gezwegen..). De ontvangst bij de verschillende stops was telkens hartverwarmend met onverwacht veel en belangstellend publiek. Collega's, lotgenoten, familie, vrienden, vrienden van familie, et cetera... Bijna geen tijd om te eten ...en toch hebben we 50 pannenkoeken, 9 liter soep, 90 broodjes en heel veel bananen, repen en sportgelletjes naar binnen gewerkt. 

Maar bovenal hebben we genoten van een intense belevenis met een zeer hartelijk en warm ontvangst bij de hoofdingang en later (het regende flink het laatste uur) in het warme en droge personeelsrestaurant van het UMCG waar een heerlijke Indiase maaltijd wachtte. 

Het aanbieden van de check met het bedrag € 16.415,00 was een hoogtepunt evenals de onverwachte speech van Esther, mijn vrouw. ...recht uit het hart, daar moesten toch een aantal een paar traantjes wegpinken... (waaronder ik). 

Meer weten? ..zoek ons op op Facebook via "Fietsen voor GIST".

 

In mei bieden we het bedrag aan in het AVL aan dr. Neeltje Steegs. Zij coördineert het onderzoek (beeldendatabank) waarvoor het geld bedoeld is. De doneerlink blijft open tot half mei. 

Esther en Rob