De afsluiting; chequeoverhandiging eindbedrag AVL

31 mei 2023 19:58

Het is volbracht...., tocht gefietst, doelen behaald.. één ding moest nog gebeuren. De chequeoverhandiging. 

De actie heeft geld opgehaald voor onderzoek, een beeldendatabank van GIST-scans. Dit onderzoek is reeds gestart zoals bekend vanuit het Anthonie van Leeuwenhoek ziekenhuis (mede mogelijk gemaakt door "fietsen voor GIST"). Dus waar en aan wie biedt je dan het eindbedrag van de actie aan?!? Uiteraard in het AVL aan diegene die geholpen heeft de actie op te zetten (Sasha Kartoidjojo) en diegene die het onderzoek opzet (Evelyne Roest).

Dit hebben wij (Esther en o.g.) gedaan op vrijdag 26 mei j.l. We waren uitgenodigd en zijn er warm en hartelijk ontvangen door Sasha en Evelyne. Evelyne heeft ons helemaal bijgepraat hoe het er (al) voor staat m.b.t. het onderzoek. Onze opgehaalde euro's zijn zeer goed besteed, dat moge duidelijk zijn. Supertrots!

In samenwerking met Neeltje Steeghs is Evelyne al druk doende om de databank te vullen. En dat lukt! Het AVL heeft alle beschikbare beelden (vanaf 2014) reeds in de databank opgenomen, voor een groot deel aangevuld met (bijna) alle beelden van het Erasmus Rotterdam. Kortom de kop is eraf en men is verwachtingsvol t.a.v. de resultaten op middellange termijn. 

Tevreden, met een mooie bos bloemen en een boek met korte ziekenhuisverhalen gingen we huiswaarts. 

De tocht, de actie, de afronding, het zit erop. Het is nu een hele mooie en waardevolle herinnering waar we nog lang over napraten.

Rob