Voor Kim tegen borstkanker

Studio Souplesse Rachel van Beek

( Lid van team: Voor Kim tegen borstkanker )

Opgehaald

200
400% bereikt van mijn streefbedrag € 50

Soms grijpt iets je aan, begint het te kriebelen en moét je gewoon in actie komen!
Lei Kurvers vertelde mij over zijn collega Kim. Zij is 39 jaar en bij haar werd borstkanker ontdekt. Als je zo'n verhaal hoort, realiseer je je dat dit een enorme impact heeft op haar leven. En op dat van de mensen om haar heen. Dat je zelf ook mensen kent in die leeftijd. Dat je mensen kent die met borstkanker te maken hebben. Mij greep het verhaal enorm aan. 

Lei ook. En hij besloot dat hij Kim wilde helpen door geld in te zamelen voor bloedonderzoek waarmee borstkanker gevonden kan worden. Ook als je nog geen "uitnodiging" voor het bevolkingsonderzoek krijgt. Daarom fietst Lei op 16 juli, 300km langs het IJselmeer. Daarbij krijgt hij hulp en gezelschap. Kijk maar eens op zijn pagina. Inmiddels zijn er voor Kim, meerdere acties opgezet. Super tof!

Aangezien Kim en ik leeftijdsgenoten zijn, maakte dit heel veel indruk op mij. Ik ben ontzettend ontroerd dat Lei 300km gaat fietsen voor haar. Fietsen kan ik niet zo goed als Lei. Ik ben wel heel goed in yoga en met feminine energy.

Daarom organiseer ik een workshop: Divine Feminine Energy. Deze workshop gaat over de kracht van vrouwelijkheid. En wat je kunt doen om de Divine Feminine Energy krachtiger te laten worden. En te stralen!

De workshop is op vrijdag 15 juli, van 19.30 - 21.30 uur bij Studio Souplesse te Stein. Deelname kost € 35 en een groot deel van de opbrengsten gaat het goede doel dat Kim uitgezocht heeft. Opgeven voor deze workshop kan via info@studiosouplesse.nl of via 06 5589 6361. 

Alleen doneren mag natuurlijk ook!

Rachel van Beek
Yogamaster

Studio Souplesse
Kelderstraat 41
6171 GA Stein