Normal ee8276c75a88e21fa20a7298c8d60bd86999fa5b

Pink Ribbon rit de Treek 2021

Wij komen in actie voor kankeronderzoek

Opgehaald

10.027
147% bereikt van het totaalbedrag € 6.785
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Met onze teamactie willen wij graag een steentje bijdragen aan het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. In het AVL werken onderzoekers iedere dag aan het ontwikkelen van de beste behandelmethoden voor iedere kankerpatiënt. Help je ons het streefbedrag in te zamelen? Je hulp wordt enorm gewaardeerd.

Daarom organiseer ik zondag 30 mei een sponsor Puzzelrit voor ruiters met een eigen paard. Een prachtige rit van 15-20 km op landgoed de Treek Leusden. Onderweg wordt er voor een hapje en drankje gezorgd. Opbrengst komt geheel ten goede voor kankeronderzoek.

Onze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

Friethuys Hamershof Leusden

Puur Stuc Woudenberg

Putker Bloemtiek Amersfoort 

Kreijne's Bakery Bun Amersfoort

Saskiasteensmaphotography op instagram

altemuhl_photos op instagram

Fugers Ruitersport Soest

Bakker Montfrans Nijkerk en Nijkerkerveen

Eemland diervoeders Soest

Euroflorist Nederland

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.