Porteum

Wij komen in actie voor kankeronderzoek, opgeven is geen optie.

Opgehaald

6.098
42% bereikt van het totaalbedrag € 14.370

Nog te gaan:

Met onze teamactie willen wij graag een steentje bijdragen aan het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. In het AVL werken onderzoekers iedere dag aan het ontwikkelen van de beste behandelmethoden voor iedere kankerpatiënt. 

Onze teamactie is een sponsorloop van het AVL naar het Porteum te Lelystad. Dit is een afstand van 62 km en gaan wij met 34 leerlingen in groepjes in estafette vorm afleggen. Waarbij we afwisselend rennen, fietsen en een stukje met de bus rijden. De sponsorloop zal plaatsvinden op donderdag 14 april 2022. 

Help je ons het streefbedrag in te zamelen? Je hulp wordt enorm gewaardeerd!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.