Sarcomenteam AvL

Wij lopen van Dam naar Dam voor het AvL sarcoomonderzoek!

Opgehaald

2.316
15% bereikt van het totaalbedrag € 14.725

Onze professionele carrière staat in het teken van het behandelen van sarcoompatiënten. Op zowel nationaal als internationaal niveau willen we er alles aan doen om de sarcoomzorg te verbeteren. Na eerdere succesvolle edities van de Dam tot Damloop, waarin we geld hebben ingezameld voor onderzoek naar sarcoom, proberen we het in 2022 graag opnieuw.

We vinden het frustrerend dat nog steeds zoveel van onze patiënten komen te overlijden aan een sarcoom en willen er alles aan doen om dit te voorkomen. Samen met ons team uit het Antoni van Leeuwenhoek en met collega's uit andere sarcoomcentra, willen we de sarcoomzorg in Nederland verder verbeteren door goed onderzoek. Maar daar is geld voor nodig...

Om die reden gaan we in september de Dam tot Damloop rennen om geld te werven voor het sarcoom- onderzoekfonds in het Antoni van Leeuwenhoek. Zodat we ons onderzoek kunnen uitbreiden en om verder te zoeken naar nieuwere en betere behandelmethoden. Al het geld dat via de actiepagina wordt gedoneerd komt ten goede aan het sarcoomonderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek.

Uw bijdrage zal ons motiveren een sportieve prestatie neer te zetten, maar veel meer nog om samen met uw steun onderzoek naar sarcoom in Nederland voort te zetten.