Floramedia Night Runners

5 mile hardlopen voor het goede doel!

Opgehaald

1.625
84% bereikt van het totaalbedrag € 1.921

Op zaterdagavond 17 september a.s. staan wij (medewerkers bij Floramedia) als team aan de start van de Damloop by night in Zaandam. Als Zaans bedrijf doen wij voor de derde maal mee aan dit event en gaan we dit jaar 5 mile (8 km) hardlopen voor de Ronald Moerings Foundation.

De Ronald Moerings Foundation is in 2014 opgericht door Ronald Moerings om geld in te zamelen voor kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. Sindsdien is in totaal € 919.337,38 opgehaald. Dit betekent dat we binnenkort de grens van één miljoen euro zullen passeren! Een mooie ambitie voor 2022 waarvoor we jouw bijdrage hard nodig hebben.

Kanker komt nog steeds te vaak voor. We kennen allemaal wel iemand met kanker. Help je ons daarom in onze missie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte? Het vergaren van deze kennis heeft als doel patiënten met kanker de best mogelijke behandeling te geven. Je sponsoring van ons hardloopteam is daarom een belangrijke bijdrage.

Sponsorbijdragen worden direct overgemaakt aan de AVL Foundation voor het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. Help je ons het streefbedrag in te zamelen? Wij zouden je hulp enorm waarderen.

Sportieve groeten,

Team Floramedia Night Runners