Lions Club Huizen steunt hoofd hals kankeronderzoek

Kom in actie voor onderzoek naar immuuntherapie en doneer hier

Opgehaald

122.180
81% bereikt van het totaalbedrag € 150.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Baanbrekend onderzoek: primeur voor effectieve kankerbestrijding & genezing

Samen met Antoni van Leeuwenhoek - een van de top 5 onderzoekinstituten in de wereld - heeft Lions Club Huizen de handen ineengeslagen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek in het hoofd – halsgebied. Dit is de kanker waar patiënten vaak de meest verminkende operaties voor moeten ondergaan om nog een kans van leven te hebben. Het gaat hier om onderzoek naar immuuntherapie.

Met immuuntherapie valt het afweersysteem van het eigen lichaam de kankercellen aan en ruimt deze op. Hiermee zijn de laatste tijd verbluffende resultaten behaald en het onderzoek staat op het punt van een spectaculaire doorbraak. 

Onlangs heeft Prof. L. Zuur -de leider van het onderzoek- hierover een voordracht gehouden. Er is sprake van een fantastisch baanbrekend onderzoek, een primeur voor effectievere en betere kankerbestrijding en genezing, die enorme gevolgen gaat hebben voor behandelingen wereldwijd.

Het onderzoek dat door het AVL, zonder veel steun van de farmaceutische industrie wordt gedaan, kost veel geld. Daarom is de steun van donateurs hard nodig. Inmiddels hebben we al een mooi bedrag kunnen binnenhalen. Maar er is nog meer geld nodig om echt een verschil te kunnen maken. Daarom gaat Lions Club Huizen door met het inzamelen van sponsorgelden. 100% van uw gift komt ten goede aan het onderzoek. Met uw hulp kan er mogelijk spoedig een eind komen aan de verminkende operaties. Iedere bijdrage, van welke omvang dan ook, is van harte welkom. Steunt u ons?

Namens Lions Club Huizen bedanken wij u alvast voor uw bijdrage. 

NB Klik op het filmpje bovenaan deze site en hoor het verhaal van een arts en genezen patient.