Lions Club Huizen steunt hoofd hals kankeronderzoek

Kom in actie voor onderzoek naar immuuntherapie en doneer

Opgehaald

135
0% bereikt van het totaalbedrag € 50.000

Samen met Antoni van Leeuwenhoek heeft Lions Club Huizen de handen ineengeslagen om geld op te halen voor kankeronderzoek in het hoofd en halsgebied. Met imuuntherapie worden verbluffend goede resultaten behaald die succesvol zijn toegepast op een aantal patiënten. Des te meer geld wordt opgehaald des te sneller kan het onderzoek worden uitgevoerd zodat meer patiënten kunnen worden genezen. Help Antoni van Leeuwenhoek om dit onderzoek te steunen en doneer nu! Hartelijk bedankt!

Het bedrag dat wordt opgehaald komt geheel ten goede aan onderzoek naar immuuntherapie voor hoofd-hals kankerpatiënten. Immuuntherapie is een zeer veelbelovende behandeling die ervoor zorgt dat het eigen afweersysteem kankercellen beter kan vernietigen.

Voor de bestrijding van kanker binnen het hoofd-halsgebied is relatief weinig geld beschikbaar, omdat andere kankervormen veel vaker voorkomen. Echter, bij hoofd-halsvarianten moet vaak op een zeer verminkende wijze worden geopereerd. Veelal willen patiënten zich daarna niet meer in het openbaar vertonen, met een geïsoleerd leven als gevolg. Immuuntherapie kan in de toekomst waarschijnlijk een operatie overbodig maken.

Namens Lions Club Huizen bedanken wij u voor uw bijdrage!