De Antoni van Leeuwenhoek Foundation zamelt geld in om kwalitatief hoogwaardig kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek voort te kunnen zetten. Help je mee?

Veel mensen willen graag een bijdrage leveren aan kankeronderzoek. U kunt een veiling, concert of feest organiseren, zelfgemaakte sieraden verkopen of u kunt zich laten sponsoren tijdens het sporten. Misschien heeft u wel een heel bijzonder idee voor een eigen actie. Meedoen met een bestaande actie kan natuurlijk ook altijd.

Help mee en kom in actie voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. 

Lees meer
€ 923.503 opgehaald
Laatste donatie 16-08-2022 | 17:53
€ 200 AVOS Schilderwerken Lieve Stella en Rob, Dankzij de goede zorgen van het AVL kunnen wij met jullie het 20 jarig jubileum van jullie samenzijn vieren. Ook wij zijn hier heel dankbaar en blij mee. Bedankt ook alle medewerkers van het AVL voor hun inzet en steun! Désirée en Noud Aan: Steun het AVL in plaats van het geven van een cadeau

Over Antoni van Leeuwenhoek Foundation

Voor het kankeronderzoek op topniveau dat in het Antoni van Leeuwenhoek wordt uitgevoerd is, behalve kennis en inzet, veel geld nodig. De Antoni van Leeuwenhoek Foundation zamelt geld in om kwalitatief hoogwaardig onderzoek voort te kunnen zetten en werkt daarin samen met KWF Kankerbestrijding.