Brand jij ook een kaarsje?

Corinde Bielderman

Opgehaald

206
20% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000

Koop een kaarsje en steun het goede doel.

Bij het kopen van een kaarsje steun jij het goede doel. De gehele opbrengst gaat naar De Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Afgelopen jaar heb ik helaas van dichtbij mee gemaakt hoe belangrijk onderzoek naar een juiste behandeling bij kanker is.

Elk persoon met kanker is anders en iedereen verdient een behandeling die bij hem of haar hoort. De Antoni van Leeuwenhoek Foundation kijkt verder dan het type kanker, ze kijken ook naar de persoon zelf.

Om meer onderzoek te kunnen doen en meer juiste behandelingen te kunnen samen stellen is geld nodig. Met het verkopen van kaarsjes hoop ik hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

Via hier kun je ook mijn actie steunen door te doneren zonder het kopen van een kaarsje. 

Kaarsje kopen, kijk op

https://www.facebook.com/Brand-jij-ook-een-kaarsje-111992694632684/

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.