D

Draag bij aan kankeronderzoek en sponsor mij naar de finish!

Daan Russchen

Opgehaald

0
0% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000

Nog te gaan:

Ik heb kanker. Uitgezaaide nierkanker om precies te gaan. in september 2022 stond mijn leven ineens op z'n kop. Gelukkig kon ik bij het Antoni van Leeuwenhoek terecht en kon zo direct profiteren van de nieuwste behandelingen. Misschien was ik er zonder AVL zelfs niet meer geweest. En hoewel het perspectief niet duidelijk is en niet perse positief voel ik me overwegend goed al is het soms natuurlijk ook zwaar. Hierbij heeft hardlopen mij de afgelopen periode enorm geholpen. Ik ontspan ermee. Het geeft houvast. Ik krijg er energie van. 

In 2023 liep ik voor het eerst de dam-tot-dam loop. Nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Daarna zei ik tegen mijn behandelaren "als jullie mij in leven houden en enigsinds gezond dan loop ik in 2024 voor AVL". Belofte maakt schuld. 

Bij AVL wordt wetenschappelijk onderzoek gecombineerd met directe patientenzorg. Goed voor mensen zoals ik. En omdat helaas tegenwoordig 1 op de 2 mensen te maken krijgt met kanker relevanter dan ooit. Dus, kun je iets missen? Elke bijdrage is welkom en hard nodig.