Mud Masters Family Edition voor kankeronderzoek 2024

Nog te gaan:

Ga jij met je gezin de uitdaging van Mud Masters aan en draag jij daarmee bij aan kankeronderzoek?
Met de Family Edition van Mud Masters op zondag 9 juni overwin je met vrienden en familie een 3 of 5 kilometer lange stormbaan in het modderige maanlandschap met avontuurlijke hindernissen. Het Family parcours bestaat onder andere uit houten klimtoestellen, een spectaculaire 5 meter hoge glijbaan en natuurlijk heel veel modder. Genoeg ingrediënten voor een onvergetelijk avontuur! En het mooie is dat jullie met deze prestatie kunnen bijdragen aan kankeronderzoek.

Waarom meedoen
Door mee te doen aan de Mud Masters Family Edition en hiermee in actie te komen voor AVL Foundation draag je bij aan onze missie om voor iedereen met kanker een behandeling op maat te ontwikkelen én om er voor te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. In het Antoni van Leeuwenhoek werken onze gedreven onderzoekers continu aan het ontwikkelen van de beste behandeling en zorg voor kankerpatiënten. Mede met jullie (sportieve) steun kunnen we dit blijven doen.


Praktische informatie
Jullie starten op 9 juni gezamenlijk om 11:50 uur. Tijdens het parcours is er water en fruit en worden er foto’s gemaakt. Om ervoor te zorgen dat iedereen moe maar voldaan over de finish komt, zijn er hindernissen voor alle niveaus van lengte en fitheid.

Hoe doe je mee?

  • Meld je actie aan via het AVL actieplatform en kies of je alleen of met een team meedoet
  • Deel jouw motivatie en vertel iets over jezelf
  • Deel je actie en laat je sponsoren door vrienden en familie
  • Haal het minimale sponsorbedrag op en je ontvangt in de week van 1 juni dan je (digitale) startbewijs

 
Wat krijg je van ons?  
Bij een sponsorbijdrage van minimaal €100 ontvang je van ons:

  • Een gratis startbewijs voor Mud Masters
  • Tips voor het succesvol maken van je actie
  • Een finish shirt van Mud Masters
  • Heel veel dankbaarheid en thuis ontvang je een goodie bag

Wat is het minimale sponsorbedrag?
Om een gratis Mud Master Family Edition ticket te ontvangen dien je het minimale sponsorbedrag van 100 euro te behalen. Voor teams geldt dit als minimum per persoon. Mocht je team dus uit 4 personen bestaan is het minimale bedrag dat je als team ophaalt 400 euro.


Wat is het inschrijfgeld?
Wanneer je je minimale individuele sponsorbedrag van 100 euro hebt behaald krijg je van ons een gratis startbewijs. Je hebt dus geen extra inschrijfkosten.


Wanneer krijg ik mijn toegangsticket voor Mud Masters?
Wanneer je je minimale sponsorbedrag voor 27 mei hebt opgehaald ontvang je uiterlijk in de week van 1 juni je digitale startbewijst voor Mud Masters.


Tot wanneer kan ik me aanmelden?
Je kunt je tot maandag 27 mei aanmelden zolang er nog kaarten beschikbaar zijn. Let wel op dat je voor 27 mei het minimale sponsorbedrag van 300 euro per persoon hebt ingezameld zodat je je startbewijst op tijd ontvangt. 


Hoe maak ik een sponsorpagina aan of doe ik mee met een team?
Klik binnen de actie Mud Masters op actie starten. Je krijgt dan de keuze uit meedoen als individueel, een team te starten of om lid te worden van een bestaand team. Beantwoord vervolgens de vragen over je streefbedrag en motivatie. Daarna kun je je pagina nog verder aanpassen. Alle kinderen moeten ook een eigen sponsorpagina hebben. 


Hoelaat starten we?
We hebben een gezamenlijke starttijd van 11:50 voor de reguliere editie en 14:10 uur voor de Family Edition.


Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan Mud Masters?
De Family Edition van Mud Masters is voor kinderen vanaf 5 jaar. 


Uit welke afstanden kan ik kiezen?
Bij de Family Edition kun je kiezen uit 3 of 5 km. Je krijgt een startbewijs voor 5 km maar je kunt ter plekke beslissen of 3 of 5 km doet. 


Hoelaat starten we?
We hebben een gezamenlijke starttijd van 11:50 voor de reguliere editie en 14:10 uur voor de Family Edition.


Mag ik zelf foto’s en video’s maken?
Ja. Naast de foto’s die Mud Masters maakt is het ook toegestaan om zelf foto’s en video’s te maken.


Waar gaat de opbrengst van Mud Masters voor kankeronderzoek naartoe?
Door mee te doen aan Mud Masters en hiermee in actie te komen voor AVL Foundation draag je bij aan onze missie om voor iedereen met kanker een behandeling op maat te ontwikkelen en om er voor te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. In het Antoni van Leeuwenhoek werken de gedreven onderzoekers continu aan het ontwikkelen van de beste behandeling en zorg voor kankerpatiënten. Mede met jouw (sportieve) steun kunnen we dit blijven doen.