Mud Masters voor kankeronderzoek 2024

Nog te gaan:

Doe mee met Mud Masters en draag bij aan kankeronderzoek!
Op zondag 9 juni kun jij meedoen met Mud Masters en daarmee bijdragen aan kankeronderzoek. Een hindernisparcours in een festivalsfeer met obstakels en modder waarbij het draait om teamwork, fun en het aangaan van een uitdaging die bij jou past. Je kiest zelf of je meedoet met het parcours van 6, 12 of 16 km.


Waarom meedoen
Door mee te doen aan Mud Masters en hiermee in actie te komen voor AVL Foundation draag je bij aan onze missie om voor iedereen met kanker een behandeling op maat te ontwikkelen én om er voor te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. In het Antoni van Leeuwenhoek werken de gedreven onderzoekers continu aan het ontwikkelen van de beste behandeling en zorg voor kankerpatiënten. Mede met jouw (sportieve) steun kunnen we dit blijven doen.


Praktische informatie
We starten op 9 juni gezamenlijk om 11:50 uur. Tijdens het parcours is er water en fruit en worden er foto’s gemaakt. Om ervoor te zorgen dat iedereen moe maar voldaan over de finish komt, zijn er hindernissen voor alle niveaus van lengte en fitheid.

 
Hoe doe je mee?

  • Meld je actie aan via het AVL actieplatform en kies of je alleen of met een team meedoet en deel jouw motivatie
  • Deel je actie en laat je sponsoren door vrienden en familie
  • Haal voor 27 mei je minimale streefbedrag op, je ontvangt in die week dan je (digitale) startbewijs. 


Wat krijg je van ons?  
Bij een sponsorbijdrage van minimaal €300 ontvang je van ons:

  • Een gratis startbewijs voor Mud Masters
  • Tips voor het succesvol maken van je actie
  • Een finish shirt van Mud Masters
  • Heel veel dankbaarheid en thuis ontvang je een goodie bag

Er zijn beperkte startbewijzen beschikbaar dus meld je snel aan!

Wat is het minimale sponsorbedrag?
Om een gratis Mud Master ticket te ontvangen dien je het minimale sponsorbedrag van 300 euro te behalen. Voor teams geldt dit als minimum per persoon. Mocht je team dus uit 4 personen bestaan is het minimale bedrag dat je als team ophaalt 1200 euro.


Wat is het inschrijfgeld?
Wanneer je je minimale individuele sponsorbedrag van 300 euro hebt behaald krijg je van ons een gratis startbewijs. Je hebt dus geen extra inschrijfkosten


Wanneer krijg ik mijn toegangsticket voor Mud Masters?
Wanneer je je minimale sponsorbedrag hebt gehaald ontvang je in de week van 1 juni je digitale startbewijs voor Mud Masters. 


Tot wanneer kan ik me aanmelden?
Je kunt je tot maandag 27 mei aanmelden zolang er nog kaarten beschikbaar zijn. Let wel op dat je voor 27 mei het minimale sponsorbedrag van 300 euro per persoon hebt ingezameld zodat we je het startbewijs en shirt op tijd kunnen toesturen.


Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan Mud Masters?
Meedoen met de reguliere editie van Mud Masters kan vanaf 12 jaar voor het parcours van 6km. Onder de 16 jaar kun je wel meedoen met de speciale Family Edition van de Mud Masters. Deze editie is voor kinderen vanaf 5 jaar. Kijk hier voor meer informatie en meedoen met de Mud Run Family Edition.


Mag ik zelf foto’s en video’s maken?
Ja. Naast de foto’s die Mud Masters maakt is het ook toegestaan om zelf foto’s en video’s te maken.


Uit welke afstanden kan ik kiezen?
Voor de reguliere editie van Mud Masters kun je kiezen uit het parcours van 6, 12 of 16 km. De family edition is 5 km. 


Hoelaat starten we?
We hebben een gezamenlijke starttijd van 11:50 voor de reguliere editie en 14:10 uur voor de Family Edition.


Moet je superfit zijn om mee te doen?
Zeker niet! Een basisconditie voldoet voor het 6km-parcours. Dat betekent dat je 3km non-stop kunt joggen of 1 uur bootcamp, voetbaltraining of fietsen kunt volhouden zonder huilend weg te kruipen.


Waar gaat de opbrengst van Mud Masters voor kankeronderzoek naartoe?
Door mee te doen aan Mud Masters en hiermee in actie te komen voor AVL Foundation draag je bij aan onze missie om voor iedereen met kanker een behandeling op maat te ontwikkelen en om er voor te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is. In het Antoni van Leeuwenhoek werken gedreven onderzoekers continu aan het ontwikkelen van de beste behandeling en zorg voor kankerpatiënten. Mede met jouw (sportieve) steun kunnen we dit blijven doen.


Hoe maak ik een sponsorpagina aan of doe ik mee met een team?
Klik binnen de actie Mud Masters op actie starten. Je krijgt dan de keuze uit meedoen als individueel, een team te starten of om lid te worden van een bestaand team. Beantwoord vervolgens de vragen over je streefbedrag en motivatie. Daarna kun je je pagina nog verder aanpassen.