Ik ren de 16,1 km van de Dam tot Dam naar ZwammerDAM

Marco Jansen

( Lid van team: Project Control NKI-AVL )

Opgehaald

170
68% bereikt van mijn streefbedrag € 250
Qr

In het weekend van 20 september doe ik mee aan de AVL Dam tot Dam @Home. Ik ren de 16,1 km van de Dam tot Dam naar ZwammerDAM daar tref ik mijn collega Omied die als een soort estafetteloop doorrent naar zijn huis in Alphen aan den Rijn.
Hiermee zamel ik, samen met mijn collega's van het team Project Control, geld in voor het corona-noodfonds voor het voortzetten van kankeronderzoek. De economische krimp heeft grote gevolgen voor de financiering van kankeronderzoek. Ik wil dat de 745 onderzoekers in het Antoni van Leeuwenhoek hun levensreddend kankeronderzoek onverminderd kunnen voortzetten! Help je mij mijn streefbedrag in te zamelen? Ik zou je hulp enorm waarderen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.